praktisch

Datum
19, 20 en 21 mei 2018
Toegang
€ 1,00 (-12 jaar gratis)
In deze toegangsprijs tot het kasteeldomein zijn alle optredens en voorstellingen inbegrepen!
De Kollefeesten worden georganiseerd door vzw Kollekasteel. De opbrengsten van de Kollefeesten (en al onze andere activiteiten) worden gebruikt voor de restauratie en het onderhoud van het kasteel en het domein. Zo hebben we dit 19de eeuws kasteel van de sloop en het kasteeldomein van verdere verkaveling kunnen redden. Hierdoor bewaren we niet enkel een uniek stukje cultureel erfgoed in Mariakerke, maar bieden we ook een gratis thuis aan meer dan 20 verenigingen voor hun sociaal-culturele activiteiten. Wij danken u dan ook van harte voor de steun die u levert door uw bezoek aan de Kollefeesten.
Barbeque
Deze is op zondag 20 mei. Prijs is 20€/persoon voor BBQ van de chef alsook voor de vegetarisch BBQ. Kinderen betalen 10€. Kaarten zijn te verkrijgen in het kasteel, via info@kollekasteel.be of via het bestuur.
Adres
Groenestaakstraat 66-68
Mariakerke-Gent
Openbaar vervoer
Er is vlak aan het Kollekasteel een bushalte voor bus 6 (Gent Watersportbaan - Mariakerke Post), bus 9 (Gentbrugge Groeningewijk - Mariakerke Driesdreef) en bus 69 (Gent - Waarschoot Hoekje Kerk - Eeklo). Voor de juiste aankomst- en vertrekuren verwijzen we naar de dienstregeling op de website van DE LIJN.
Komt u met de trein dan neemt u vanaf het Sint-Pietersstation bus 9.

Met dank aan onze sponsors: