welkom op de kollefeesten

57ste editie van de jaarlijkse Kollefeesten
op 3, 4 en 5 juni 2017

We staan klaar om u met zijn allen te ontvangen op onze 57ste Kollefeesten!

Dit jaar live optredens van: WOESTEN, M.E. LEE & THE MOMBASSAS, LIZZ, LOUIE LOUIE, LES ODETTES, STILL CRAZY, DJ HUGOS POPCORN DISCOSHOW, EMILIE MY DEAR en HAMMERTIME.

In het kasteel hebben we weer aandacht voor kunst met het KOLLE'S KUNSTSALON. Dit jaar exposeren 2 kunstenaars: Emwee (naaktfotografie) en Geo De Bruycker (Grafiek op zink).

Voor onze kinderen is er jaar een eigen driedaagse Kinderkollefeesten! Animatie is onder meer verzekerd door CIRCUSARTIESTEN, straatartiest SONAZ DE NAR, RAF VIOLI en nog zoveel meer. Ze kunnen ook komen meedansen met de IMPACT DANCE GROUP. Maar sport vinden we ook belangrijk voor onze kinderen. Daarom organiseren we na het succes van vorige jaren onze derde KOLLE KIDS RUN. En er is natuurlijk ook onze KOLLEKERMIS met diverse kraampjes, kindermolen en autoscooter. Ontdek het allemaal bij de Kinder Kolle-activiteiten.

Voor een gezellig samenzijn genietend met een drankje kunt u terecht in onze BAR POPULAIRE, FEESTTENT, CAFÉ FOLKLORE of op het TERRAS CAFÉ. Voor de kleine en grote honger kunt u terecht in diverse eetstandjes voor wat streetfood en op onze KOLLE'S BARBEQUE. Voor de barbeque kunnen de kaarten reeds aangekocht of afgehaald worden in het Kollekasteel vanaf 21 mei 2017 .

Kunstsalon


Zalen

Nieuw, nieuw vanaf 2017: Kinderkollefeesten

Vorig jaar onstond het idee binnen de Raad van Bestuur van de vzw Kollekasteel om een eventteam samen te stellen. Dat eventteam is nu al volop aan het werk! Zo waren onze eerste Kolleriekworp in het najaar en Paaseierenraap dit voorjaar een groot succes.

Sinds een drietal jaar organiseren we op de openingsdag van de Kollefeesten een kindernamiddag. Graag willen we nog meer jonge gezinnen met kinderen uit Mariakerke-Kolegem bij de jaarlijkse Kollefeesten betrekken. Er kwam een topidee uit de bus: we geven de kinderen tijdens de Kollefeesten hun eigen driedaagse feest: de Kinderkollefeesten.

Gedurende die 3 dagen kunnen de kinderen iedere namiddag genieten van allerlei activiteiten terwijl ouders, grootouders en vrienden genieten van een drankje en een hapje, alsook van een streepje muziek!

We dachten ook aan de portemonnee van de ouders. De kinderen kunnen voor 5 euro per kind per dag onbeperkt genieten van de Kinder Kolle-activiteiten.

Uiteraard zijn we steeds op zoek naar jonge gezinnen vanuit de grote Kollegemeenschap en daarbuiten die zin hebben om ons eventteam te versterken. Een info avond hierover zal plaats hebben na de Kollefeesten, wij houden u op de hoogte. Al interesse? Schrijf je dan alvast in via onze Kollekasteel website.

Met dank aan onze sponsors: