Welkom

Welkom in het Kollekasteel, ons sociaal-cultureel ontmoetingscentrum in Mariakerke-Kolegem bij Gent.

Op zoek naar een feestzaal voor uw familiefeest, huwelijk of communie? Een vergaderzaal, repetitielokaal of workshop voor uw vereniging? Een unieke locatie voor een culturele activiteit, concert, tentoonstelling of voordracht? Of zoekt u gastvrije omgeving voor een evenement, tuinfeest, seminarie of bedrijfsactiviteit? Dan vindt u in het Kollekasteel zeker uw gading. Raadpleeg onze rubriek zalenverhuur voor meer informatie.

Bent u iemand die graag onder de mensen komt, geniet van één of andere activiteit, een gezellig samenzijn of proeft van een brokje cultuur? Dan nodigen wij u met plezier uit op één van onze sociaal-culturele activiteiten. In onze agenda vindt u zeker iets naar uw zin.

Voor een gezellige babbel bij een verzorgd drankje kunt u terecht in ons Kollecafé waar u onder andere kan genieten van ons eigen Kollebier de "Kolleriek".

Het Kollekasteel is ook de locatie waar de jaarlijkse Kollefeesten plaatsvinden, het buurtfeest van Mariakerke-Kolegem. Drie volle dagen feest tijdens het Pinksterweekend die u het best kan omschrijven als een oeroude Vlaamse volkskermis met culturele accenten.

KolleFloraliën 2016
Bloemen Fiets Corso